Navigačné menu

Preskočiť navigáciu

Напълно биологични локални жилищни пречиствателни станции за отпадъчни води

КУБИК М3 ЕООД предлага пълна гама от компактни биологични модулни пречиствателни станции за отпадъчни води.

Цялостни решения, напълно окомплектовани за къщи, вили, къмпинги, хотели, сезонни комплекси и други малки или средно големи обекти, резервоари за вода, сепаратори и други решения съобразени със заданието на клиента в областта на отпадъчните и дъждовни води от висококвалифициран персонал.

ЗАПИТВАНЕ за оферта на пречиствателно съоръжение за отпадъчни води

ЗАЯВКА за доставка

Забележка: В случай на проявен интерес към продуктите на Aquatec VFL, моля отговорете на максимален брой въпроси в приложената форма за запитване, за да можем да Ви изготвим точна и коректна оферта, отговаряща на Вашите изисквания и съобразена с конкретните теренни условия.

При желание от страна на клиента, фирма КУБИК М3 ЕООД извършава огледи и консултации на място, с цел определяне на най-подходящото място за монтаж на съоръженията, както и техния тип и технически параметри. Огледът на място се заплаща допълнително, като цената му в рамките на град София и района е 60.00 лв (с ДДС), а извън тях се калкулира допълнително.

Фирма КУБИК М3 ЕООД може да извърши доставка и монтаж на съоръженията, като в този случай, огледът на място е задължителен.

С избора на Aquatec VFL пречиствателна станция можете да се насладите на удобство и спокойствие, като същевременно допринасяте за устойчивото опазване на околната среда. Съобразете се с всички инструкции и препоръки на нашите експерти, за да осигурите правилна експлоатация на системата.

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с вашия дистрибутор или ни потърсете на посочените координати на нашата интернет страница.


Общи условия