Navigačné menu

Preskočiť navigáciu

Нашите партньори

Топливо АД

Вече 70 години името ТОПЛИВО е най-популярното и разпознаваемо име на пазара на строителни материали в страната - синоним на традиции и качество в обслужването!

Топливо АД е водещ дистрибутор на най-големите и известни производители на строителни продукти, като същевременно е и един от най-големите дистрибутори на материали за населението.

ДЕПЛАН ООД

Утвърден лидер на българския пазар в областа на търговията с ВиК, строителни материали и нови технологии. Създадена през 1994 г. компанията е една от най-бързо развиващите се в бранша! Предпоставка за това развитие през годините е непрекъснатото търсене на нови, по-качествени продукти на конкурентни цени.

Компания предлага широка гама от над 100000 продукта и решения в областта на строителството, всички видове ВиК тръби и части за тях, пречиствателни станции за къщи и по големи обекти, всичко за банята и вашия дом.

Инфраструктурни Продукти ЕООД

Създадена през 1997 г. Инфраструктурни Продукти ЕООД е един от най - големите европейски доставчици на пластмасови тръбни системи за канализация, отводняване, дренаж, водоснабдяване, газ, отопление и други. От месец Септември 2006 г. е сертифицирана по ISO 9001:2000 под № CI/7640.

МАЛ-МУК ХОУМ АД

МАЛ-МУК ХОУМ АД е фирма специализирала се в доставките на строителни материали, консумативи и инструменти. От основаването си през 1993 г. фирмата успешно е изградила търговски обекти, в които работят над 150 служители. Добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна, с над 250 партньора, търговски дружества и строителни фирми.

МУЛТИКОМ ООД

Компания предлага широка гама от продукти, като можете да намерите всичко за водопровода, канализацията, обзавеждане за баня, кухня и санитария за вашият дом.

ФИЛБО ЕООД

Създадена през 1992 г. компанията ФИЛБО ЕООД с основен предмет на дейност: Комплексно оборудване с ВиК материали. Днес фирмата е производител на тръби и фитинги от PE (полиетилен), PP (полипропилен) и притежава сертификат за качество и съответствие с международния стандарт ISO 9001:2008. Изграждане на водопроводи, канализационни и отоплителни инсталации. Тръби и фитинги за капково напояване и отводняване. Сертифициран, оторизиран и сервизен търговски партньор на помпи и помпени системи. Фирмата е производител, вносител и търговец на широка гама качествени изделия с 25 годишен опит на пазара.

Юроком 2000 ООД

Водеща фирма с утвърдени позиции на комплексен доставчик на инфраструктурни системи за водопровод и канализация и сградни системи за водопровод, канализация и отопление.


Нашите партньори предлагат не само технологичното оборудване, но и цялостни решения. Те не само ще ви помогнат при избора на модел и доставка, но и за неговото изпълнение.